Agenda

Het doel van de Klapstoel-Agenda op deze site is:

Klik op de foto: een direct link met adresinfo naar de lopende tentoonstellingen waar ik over schrijf en bovendien een overzicht van plekken waar ik nog heen wil. Met de reden waarom ik dat wil. Ter inspiratie vooral. Persoonlijk, willekeurig en niet uitputtend.

En… als jij ergens bent geweest, aarzel niet een korte reactie te plaatsen. Zodat ik weet of ik er inderdaad met rasse pas heen moet. En andere Klapstoel-lezers ook.

Andere inspirerende lijsten:

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Bekijk het maar!

2e-verdieping Affuitenhal 1, Zaandam

Zaterdag 10 en zondag 11 februari 2024 11.00 – 18.00 uur in de prachtige nieuwe 2e-Verdieping van Magazijn 14 op het Hembrugterrein in Zaandam route Kunst op de Klapstoel en … Lees verder "Bekijk het maar!"

Janis Rafa in Eye

Eye IJpromenade 1, Amsterdam

Altijd goede tentoonstellingen in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Ik zag de films van Janis Rafa. De mens staat hierin niet centraal. Een blik vanuit honden bijvoorbeeld. Rafa's beeldtaal is … Lees verder "Janis Rafa in Eye"

Nan Golding

Stedelijk Museum Amsterdam Museumplein 10, Amsterdam

Nan Golding Ik hoop zeker nog naar de tentoonstelling This Will Not End Well in het Stedelijk Museum Amsterdam te gaan. Heb nog tijd tot 28 januari 2024. Als filmmaker … Lees verder "Nan Golding"