Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Bekijk het maar!

2e-verdieping Affuitenhal 1, Zaandam

Zaterdag 10 en zondag 11 februari 2024 11.00 – 18.00 uur in de prachtige nieuwe 2e-Verdieping van Magazijn 14 op het Hembrugterrein in Zaandam route Kunst op de Klapstoel en de 2e-Verdieping nodigen je uit voor een feestelijk weekeind waar je kunst kunt kijken, kopen, huren (ook klein werk), en de kunstenaars ontmoeten. Je kunt er … Lees verder "Bekijk het maar!"

Janis Rafa in Eye

Eye IJpromenade 1, Amsterdam

Altijd goede tentoonstellingen in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Ik zag de films van Janis Rafa. De mens staat hierin niet centraal. Een blik vanuit honden bijvoorbeeld. Rafa's beeldtaal is filmisch en verleidelijk. Te zien ™ 7 januari 2024. En mooi gegeven uit een vroege film: toen haar vader een bontjas van zijn moeder erfde, … Lees verder "Janis Rafa in Eye"

Nan Golding

Stedelijk Museum Amsterdam Museumplein 10, Amsterdam

Nan Golding Ik hoop zeker nog naar de tentoonstelling This Will Not End Well in het Stedelijk Museum Amsterdam te gaan. Heb nog tijd tot 28 januari 2024. Als filmmaker presenteert Golding in zes ruimtes slideshows bestaande uit duizenden foto's, ondersteund door muziek, voice-overs en archiefmateriaal. Mijn dochter was er urenlang en zwaar onder de … Lees verder "Nan Golding"