Haal kunst in huis

Kunst in je huis biedt je alle tijd om te kijken. Elk moment van de dag zie je weer iets anders. Afhankelijk van je stemming, van het licht, van de blik van een vriend die ernaar kijkt, etc.
Meer hierover: Kunst in Huis

Kunst op de Klapstoel kan je helpen

Ik organiseerde al drie bijeenkomsten met het doel je op een laagdrempelige manier te verleiden kunst in huis te halen. Het ging me heel erg om de beweging: samen kijken, lenen, ruilen, huren, kopen.

Lees over de eerste Klapstoel middag op 31 maart 2019: Kunst Ruilen
en andere verhalen:  Nieuwe kans op 30 juni en Laag over Laag, een kunstruilervaring
en Tweede Klapstoel Kunstruilmiddag en over de laatste keer in Coronatijd: Klapstoelweekeind

Als ik alles optel, blijken er nu al heel wat kunstwerken aan nieuwe muren te hangen. Deelnemers kochten direct, of na een huurperiode. Soms ging iemand een huur-avontuur aan maar kocht uiteindelijk ander werk van dezelfde kunstenaar. Er kwamen atelierbezoeken uit voort, kunstenaars werden geïnterviewd over hun proces en inspiratie. Tot nu toe kan ik heel tevreden zijn.

Kijk op Aanbod Kunst in Huis
Daar vind je pagina’s met werken die ‘meededen’ met de Kunst op de Klapstoel middagen. Kijk, klik, lees er meer over en zie waar een aantal terecht kwam.

Een deel van de werken is (weer) beschikbaar en ook ander werk van deze kunstenaars kun je via huur/koop in huis halen. Als je interesse hebt in een werk, kun je me mailen info@kunstopdeklapstoel.nl
En ooit komen ze er vast weer: middagen om samen te kijken, te kiezen, te spelen, te delen.

Een tocht die start met Art Based Learning

Als je wil, kan ik je begeleiden in een zoektocht voor iets nieuws in huis. Een tocht die start met Art Based Learning*, en er vooral op gericht is om spelenderwijs te onderzoeken waar je enthousiast van wordt en je aanzet om te durven iets in huis te halen. Omdat ik vind dat kunst in je eigen omgeving zo ontzettend veel plezier, contemplatie of wat dan ook kan geven.

Neem bij interesse contact op, ook nu, … júist nu, is het een goed moment om kunst in huis te halen.
info@kunstopdeklapstoel.nl

* Art Based Learning; lees erover:  Creativiteit opwekken