Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verbeke Foundation

12 juni 2022 - 11 november 2022

Oeh! Dat viel erg tegen deze keer (okt ’22). Alles zeer stoffig, verlaten, eigen jubileum expo vnl. opgezette beesten en jaren 70 collages. Tuurlijk word je nog her en der blij. Ook van het gevoel dat volwassenen lekker spelen en hutten bouwen. Maar als je wil gaan, zou ik wachten tot volgende tentoonstelling.

Verbeke Foundation: 12 hectare natuurgebied en 20.00m-2 overdekte ruimten (in loodsen van vroegere transportbedrijf van Geert Verbeke zelf).

Super ruige plek in buurt Antwerpen waar binnen en buiten veel moois te beleven is. We waren er ooit voor een tentoonstelling van Zoro Feigl waar nu ook nog werk van in de collectie is.

Izaak Zwartjes (ken ik van Vouch) is er nu een huis aan het bouwen.
Leuke film over deze kunstenaar: Izaak Zwartjes

Izaak Zwartjes, Safehouse

Onderdeel van de tentoonstelling in kader van 15-jarig bestaan van De Verbeke Foundation die exclusief gewijd is aan de eigen collectie:

Al 15 jaar lang is de foundation een plek waar kunst en natuur elkaar ontmoeten en waar een andere manier geboden wordt om kunst te presenteren en te beleven, ver van de codes van institutionele musea.

Open donderdag ™ zondag

Enne… je kunt slapen op het terrein in de CasAnus van Atelier Joep van Lieshout (is wel vaak bezet, dus reserveren). CasAnus

CasAnus

 

Gegevens

Begin:
12 juni 2022
Einde:
11 november 2022

Locatie

Verbeke Foundation
Westakker 1
Kemzeke, Kemzeke België
+ Google Maps
Telefoon
+32 (0)3/789.22.07
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *