Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Alles is Hier

26 september - 1 november

Lightshapes
Ewoud Groenendijk
Prints op doek.

Weer samen met Sil buiten kunst kijken. Dat was fijn. We snuffelden aan werk op het oude KEMA terrein dat ligt op de grens van Arnhem en Oosterbeek.

Een idee van een aantal kunstenaars die op de Hes via Atelierbeheerder SLAK een werkplaats huren, groeide uit tot een ruim opgezette beeldenroute met werk van toonaangevende Nederlandse kunstenaars:
Ellen Boersma, Karel van der Eijk, Ewoud Groenendijk, Anne Ten Ham, Bart Nijboer, Bram Kuypers, Willem Ouwerkerk, Lucas Sloot, Fons Snelder, Rob Sweere, Roeki Symons, Jerome Symons, Gijs Verhoofstad, Bart Verburg en Rob Voerman.

Sil en ik  zagen torens van Lucas Sloot die refereren aan de geschiedenis van dit gebied waar ingenieursbureau KEMA eerder elektriciteitsproeven deed. Zijn houten lichtmasten staan opgesteld in het verlengde van de hoogspanningsmast die van een afstand te zien is. En startten met een lijn aan een boom zodat toch groene stroom in mijn gedachte kwam.

En ik werd weer blij van werk van Karel van der Eijk. Fijn drukken op een knop en vroooooom. Het testen is weer begonnen: het gebouwtje werd vroeger gebruikt als ruimte om bijvoorbeeld het geluidsniveau van stofzuigers buiten het huisje te meten.

Meer foto’s in mijn blog  Alles is Hier

 

Gegevens

Begin:
26 september
Einde:
1 november
Website:
https://www.scarabee-art.nl/2020/08/22/persbericht-alles-is-hier/

Locatie

Scarabee-art
De Hes 29 (Arnhems Buiten) Klingelbeekseweg
Oosterbeek, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.scarabee-art.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *