Unfair 2018

Sanja Marusic

Unfair: Kunst-beurs in Zuiveringshal Westergasfabriek.

Geen krappe hokjes met galeries, maar een reeks solo-presentaties van jonge kunstenaars (5 jaar gelee ontstaan om de nieuwe talenten kans te geven zich te tonen buiten de gevestigde orde van de galeries).

Klik op afbeelding voor vergroting en informatie

In leuk ontwerp met doorkijkjes. Beetje zoeken wat we zien. Veel ook conceptueel , vaak denken; uuuuuh wat-is-dit, wat-moet-ik-ermee, wil-ik-er-wat-mee?

Wat vonden we wel leuk:

Poezentas
Snuffelen aan een rare doos: (b)lijkt een tas om je hond of poes in te stoppen. Zoiets. Werd ik vrolijk van. Gemaakt door Nicholas Riis (we dachten eigenlijk van een  kunstenares, daarna probeerden we bij kunstwerken te gokken man/vrouw en hadden het vaak fout. Natuurlijk.)

Klik op afbeelding voor vergroting en informatie

Sanja Marusic
Praten met fotografe Sanja Marusic. Foto’s die me deden denken aan Oscar Schlemmer (Triadisch balletkostuums). Klopte. Maar dan buiten. Opgenomen met haar vriendje in Lanzarotte. Kleding zelf gemaakt. Ze was nog lang niet klaar met dit onderwerp. Kon ook wel iets spannender en verdiepender vond ik. Maar wel leuk.
www.sanjamarusic.com

Eentje die met een verfkwast vormen maakte. Zou ik zo aan de muur willen hangen (Antoon zoekt z’n naam nu op). Thomas Trum.
Tot zover even weer.
www.thomastrum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *