Sil houdt niet van Caravaggio

Sil verscheurd mijn timeslot ticket voor het Rijksmuseum.

Sil houdt niet van Caravaggio
Of wilde hij juist graag met me mee?

Ik ben komende tijd nieuw maatje aan het opvoeden (incl. gebroken nachten). Dus nauwelijks tijd voor Kunst en Klapstoel.

Apart time slot nodig voor Barok in het Rijks
Ik wilde snel tussendoor toch nog even naar rustige Rijks. En wel naar die Barok tentoonstelling. Kreeg mooie foto’s van vriendin die daar rondliep.

Klik ook afbeelding voor vergroting en informatie

Sil (de nieuwe pup) verscheurde het kaartje. Hij had gelijk: bleek ter plekke dat ze besloten hadden dat je apart timeslot voor Caravaggio-Bernini moet boeken. En daarvoor waren de kaartjes op het moment dat ik kwam alweer op. Grrrrr.

Pas vanaf 1 juli kun je  via de website een starttijd voor de tentoonstelling Caravaggio-Bernini reserveren. Dat kan nu nog niet online. Ze verwachten eind van deze week dat dit wel kan. Maar nu loop je dus grote kans je te moeten wenden tot andere kunst in het Rijks. Genoeg te zien natuurlijk.. Maar daar kwam ik niet voor.

De Barok tentoonstelling Caravaggio-Bernini is verlengd tot en met 13 september 2020. Dan is Sil misschien al beetje opgevoed. Maar of het dan nog zo bijzonder rustig is in het Rijksmuseum??

NU naar de rustige musea
Ik raad jullie aan NU naar de musea te gaan. Eerder genoot ik in het van Gogh en het Stedelijk. Zie berichten Kunst op de Klapstoel op Facebook. Ik verwacht dat Sil me weinig tijd gunt om dat ook op de website en Instagram te zetten….

Hond in Museum
Ik zal tzt eens uitzoeken in welke musea honden mogen. In Zweden weet ik er wel een paar. Maar hier?

Goed, het is nu wel genoeg duidelijk dat ik van kunst maar ook veel van honden en van Zweden houd. En dat jullie waarschijnlijk minder van me zullen horen deze zomer.

Klik op afbeelding voor vergroting en informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *