1 op 1 afspraak

Dochter bij foto’s van David van Dartel

Ik hou van Vlieland (ben er ooit stiekem getrouwd), en ik hou van kunst en van mijn dochters. En vanmorgen was dat er allemaal in een galerie in Amsterdam.

Galerie bezoeken
Zooooooo fijn om weer nieuwe kunst in het echt te besnuffelen. Oudste dochter volgde deze fotograaf al een hele tijd op Instagram en regelde een bezoek bij de galerie. Ze had me het werk al deels laten zien op de laptop, maar de kleuren en de sfeer kwamen in de galerie pas echt tot mij. Erg mooi. Jongens, landschap, vrienden, water, wind. Eigenlijk vond ik de meeste echt mooi en voelbaar.

Ik snap dat dit werk mijn, nog net, tiener-dochter aanspreekt. Jong en warm en echt. Wellicht is dit het einde van haar jaar-lange zoektocht naar verjaarscadeau: een fotowerk. Ik ben benieuwd of ze beslist en dan verheug ik me erop haar gekozen werk thuis verder te ontdekken. Tot ze dan toch uit huis gaat…

Klik op foto voor vergroting en informatie

David van Dartel
De foto’s van David van Dartel raken mensen in alle leeftijden van over de hele wereld begrijp ik van de galeriehoudster die dit jonge talent een podium geeft en ook in Coronatijd gelukkig mensen bereikt.

Lees meer over deze Vlieland serie van David van Dartel. O.a.:
galleryviewer.com
David van Dartel op Instagram
www.davidvandartel.com

Aarzel niet…
en maak vooral een 1 op 1 afspraak in deze of een andere galerie! Dé manier om toch weer geïnspireerd, verrast en gelukkig te worden van kunst anders dan online. Deze expositie bij Elliot Halls (Tussen De Bogen 91 in Amsterdam) is verlengd, dus ga vooral kijken.
www.elliotthalls.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *