Zaterdag 15 juni Paludanus in de Ceuvel

Patricia Paludanus in haar atelier op de Ceuvel

Zaterdag a.s. 15 juni tussen 14.00 – 18.00 uur Patricia bij de De Ceuvel in A’dam Noord
Vanmorgen bij Patricia Paludanus geweest, omdat ze mee gaat doen met de Kunstruilmiddag. Superleuk. Wat een mooi werk maakt ze. Haar tekeningen glanzen je tegemoet. Ikzelf heb een plankje met ‘crystal shapes’ van haar. Wonderschoon.

www.patriciapaludanus.com of voor meest recente werk haar instagram-plek.

Aanstaande zaterdag heb je de kans om heel veel werk van haar te bekijken op een hele leuke plek: De Ceuvel.

Zaterdag 15 juni viert de Ceuvel zijn 5e verjaardag en zijn bijna alle boten open voor het publiek, waaronder ook het atelier van Patricia.  de ceuvel.nl/

Het festival begint om 13 uur en is gratis tot 16:30, wie later komt moet helaas een kaartje kopen van 11 euro (aangezien het in de avond een serieus feest wordt met muziek etc. tot diep in de nacht en er iets van 16 duizend geïnteresseerden zijn haha). Patricia gaat eerst bij de anderen op de Ceuvel kijken en is vanaf 14.00 uur op haar atelier-boot. Leuke vrouw die fijn over haar inspiratie en werk kan vertellen. Recommended!

(De Kunstruil-middag komt op stoom. Ik ging door naar Marleen die ook komt en prachtig fotowerk bezit van Patricia. Maar helaas… dat gaat ze niet meenemen naar de Kunstruil).

Klik op foto’s voor vergroting en informatie

Eén gedachte over “Zaterdag 15 juni Paludanus in de Ceuvel”

  1. Wat een leuk stukje, Frederike! Dank je voor je enthousiaste woorden. Mijn “instagram plekje” is patricia_paludanus, voor wie zich inmiddels al op dat medium heeft gewaagd… Ik cureer er mijn eigen kleine doorlopende expositie 🙂 Wees welkom zaterdag, en langskomen mag altijd hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *