Kunst op Zicht Maand

Wendy Alblas
Human vs nature
50 x 70 cm
Acryl op linnen

Zin in iets nieuws aan de muur? Probeer het een maand gratis.
Paarden, kreeften,…

Fijn initiatief van kunstenaar Wendy Alblas. Wendy vindt het leuk als haar werk ergens hangt en dus gezien wordt. Je hoeft je echt niet verplicht te voelen tot koop, zegt ze nadrukkelijk.

Kijk op www.wendyalblas.com
Als je er vrolijk van wordt: kies een werk, bel of mail Wendy en ze komt het brengen. En na een maand weer ophalen. Dat vind ik wel een heel aardig aanbod. Misschien wil je het werk helemaal niet meer kwijt, kan ook.

klik op afbeelding voor vergroting en informatie

Omhelzing mens en dier
Paarden, kreeften, vissen,..  Al 25 jaar inspiratie voor Wendy. Kleur, kracht, compositie. Op zoek naar de connectie tussen mens en dier. Een omhelzing, gevecht, dans, strijd of niet? Liefst wil ze dat de natuur sterker is dan wij. Dat we worden gecorrigeerd. De kreeft die zal ons wel overleven. Zo’n oerdier. En een paard: van nature veel sterker dan wij maar die zich zo aanpast, dienstbaar is.

Het is een langer verhaal deze inspiratie. Ik ga binnenkort bij Wendy op bezoek in haar atelier-woonschip. In Nieuwersluis, Stichtse Vecht. Vanmiddag kwam het niet uit, want ze is een ‘schilderij op zicht’ aan het brengen naar Den Haag.

Klik op afbeelding voor vergroting en informatie

Aankoop via de Klapstoelmiddag
Ik kende Wendy al veel langer, maar ze kwam weer in beeld toen een werk van haar werd aangeboden voor de kunstruil Klapstoelmiddag, Kreeft …. en toen toch weer niet mocht meedoen. De eigenaar keek er weer eens goed naar en gaf het een nieuwe plek in huis. Over deze Klapstoelmiddag: Klapstoelweekeind

Jammer, dacht Ilse die het werk al gezien had op de website. Toen de Klapstoelmiddag door Corona werd stilgelegd, zocht ze contact met Wendy en kocht een groot werk. Blij zijn ze ermee. En ik denk dat ze misschien de verleiding niet kunnen weerstaan er nu voor een maandje nog een te proberen?

Klik op afbeelding voor vergroting en informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *