Mooi Verhaal. Birgitt

 

 

 

 

 

Ja, dit werk heeft een mooi verhaal. Lang geleden werd ik 21 jaar. Toen kreeg ik van mijn ouders als cadeau dat ik een kunstwerk mocht gaan uitzoeken. Dus trotseerde ik de blikken van galeriehouders, betrad hun ruimtes en keek met het idee dat ik echt iets mocht kiezen. Een bijzonder proces.
Wat vond ik mooi? Uiteindelijk zag ik op een beurs in de Sonestakoepel samen met Sylvia dit werk. Ja! dat was het. En leuk is dat ik het na meer dan 30 jaar nog steeds fijn en energiek werk vind.

(ik verkoop het natuurlijk niet tijdens de ruilbeurs, maar het heeft op dit moment geen plek in mijn huis, drie andere nieuwe werken van haar wel).

Leren kennen
Later leerde ik de kunstenares kennen. Ik kwam naar de weekenden dat ze werk aan huis verkocht. En dan met een glaasje in de hand en alle tijd van de wereld (veel beter kiezen dan in een galerie) hebben we in de loop der jaren nog vier werken gekocht. Pastel, inkt en een pril computerwerk. Er waren ook periodes dat Birgitt dingen maakte die me niet zo aanspraken voor in mijn huis. Maar het is superleuk haar te volgen.

I – Pad paintings
Ze verhuisde naar Zweden. Daar ben ik geweest want langzaam groeide er ook een vriendschap. Nu maakt ze zeer gepassioneerd werk op de computer. Ik heb al drie prints van haar gekocht. Naar keuze groot of klein.

Ik zou zeggen: volg haar vooral op Instagram (met 20.000 andere volgers). Ze werkt zo hard dat haar website het niet kan bijhouden. #catdogville.artist  www.instagram.com/catdogvilleart/of op facebook natuurlijk.

Klik op de foto voor vergroting en informatie:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *